Wielerkledij

Ervaring op het hoogste niveau

Doltcini Sportswear is gespecialiseerd in het sublimeren en produceren van sportkledij. Met meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van sportkledij streven wij vooral naar een goede prijs / kwaliteit verhouding. Door onze eigen productie in Europa staan wij steeds garant voor uitstekende kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid.

Elke product wordt eerst aan een reeks testen onderworpen voor het in productie gaat. De feedback van onze clubs zorgen ervoor dat we constant verbetering aanbrengen aan onze kledij.

Wij streven er naar om altijd de wensen van onze klanten te vervullen en staan de clubs graag bij met onze ervaring zodat alles zo goed en vlot mogelijk verloopt.

Kwaliteit

Wij beschikken over een eigen productie met de beste materialen zoals YKK ritsen.
1

Maatvoering

Na jarenlang testen en innoveren kunnen wij een perfect passende maatvoering aanbieden.
l

Uniek design

Onze ontwerpers creëeren steevast een uniek design dat perfect aan uw wensen voldoet.

Professionele damescollectie

Elk jaar vinden steeds meer vrouwen de weg naar de fiets. Hun probleem? Kwaliteitsvolle wielerkledij vinden met een goede pasvorm die er ook nog eens mooi uitziet. Daar zijn wij ons bij Doltcini van bewust.

Doorheen de jaren hebben we ons dan ook gefocust op het ontwikkelen van een uitgebreide damescollectie die aan alle eisen voldoet. We werken hiervoor samen met heel wat professionele damesteams en zijn in 2018 ook hoofdsponsor van het UCI team Doltcini – Van Eyck Sport met bekende rensters als Sofie De Vuyst en Kelly Druyts.

Samen met deze teams blijven we onze damescollectie verder ontwikkelen. Door de vele kilometers die de rensters op de fiets doorbrengen wordt onze wielerkledij voor dames het hele jaar door grondig getest, en aan de hand van de ondervindingen van deze rensters brengen we geregeld aanpassingen aan om onze wielerkledij voor dames te optimaliseren.

Wielerkledij van topkwaliteit nodig?

Onze wielerkledij